images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернопіль доставлено три великогабаритні вантажі від американського благодійного фонду «Help Heroes Of Ukraine»

Більше трьох місяців в Україні триває повномасштабна війна з росією. Міжнародна спільнота продовжує невтомно підтримувати українців. Зокрема, цими днями у Тернопіль прибув вантаж допомоги від американського благодійного фонду «Help Heroes Of Ukraine».

Фонд займається доставкою військового спорядження та гуманітарного вантажу для українських захисників і внутрішньо переміщених осіб.  Спочатку допомогу розсортовують волонтери Гуманітарного штабу, а вже згодом її відправляють у регіони, що постраждали від війни, у зону бойових дій та внутрішньо переміщеним особам.

«Тернопіль продовжує приймати та передавати гуманітарні допомогу. Цього разу  ми отримали нових три фури вантажу, які передали нам партнери із американського благодійного фонду «Help Heroes Of Ukraine». Його створили в США вихідці з Тернополя та інших міст нашої країни, - розповідає міський голова Сергій Надал. -  Серед переданого є одяг, засоби особистої гігієни, нижня білизна, продукти довготривалого зберігання тощо. Волонтери нашого Гуманітарного  штабу все розкладуть, після чого частину допомоги буде відправлено на передову нашим військовослужбовцям відповідно до їх потреб. Все інше отримають внутрішньо переміщені особи, які звернуться у Гуманітарний штаб».

До слова, Help Heroes Of Ukraine Inc NFP – благодійна організація, заснована у 2022 році керівниками найбільших логістичних і транспортних компаній США, до складу якої входять сотні українців в Америці. Цілі благодійної організації включають надання Україні широкого спектра медичної, військової та гуманітарної допомоги.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер