images/stories/logosait_new.jpg

 

Псевдобанкір ошукав жительку Тернопільщини

Правоохоронці Тернопільського районного управління поліції задокументували факт шахрайства вчиненого щодо мешканки одного із місцевих сіл. Аферист ввійшов в довіру та заволодів заощадженнями краянки.

Пройдисвіт зателефонував до жінки та представився співробітником фінансової установи. Він повідомив, що кошти громадянки в небезпеці через певні технічні несправності та несанкціонований вхід в систему невідомими особами. Аби вберегти заощадження шахрай попросив уточнити персональні дані та вміст смс-повідомлення, яке надійшло на мобільний телефон. Як тільки заявниця зробила, що її попросили, отримала сповіщення про зняття майже 3000 гривень.

Відомості про подію працівники поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці застерігають жителів краю, не довіряти невідомим. Запам’ятайте: працівники фінансових установ, ніколи ні за яких обставин не телефонуватимуть своїм клієнтам та не будуть дізнаватись особисту інформацію. Всі дані, якими ви володієте, щодо вашого електронного гаманця є конфіденційною інформацією.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер