images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільська громада продовжує активно забезпечувати військових амуніцією та необхідним обладнанням

Від початку повномасштабної війни Тернопіль став гуманітарною базою, де наші мешканці роблять усе можливе, щоб забезпечити необхідним військових та осіб, що втратили свої домівки, та допомогти фронтовим українським містам та громадам.

Ще до початку повномасштабного вторгнення росії на сесії Тернопільської міської ради було прийнято «Програму забезпечення обороноздатності військових формувань на 2022 рік» та виділено необхідне фінансування.

У рамках виконання Програми виділено кошти, зоврема, для закупівлі рацій, планшетів, будівельних матеріалів, оргтехніки для військових частин. Видатки на тероборону були спрямовані на пошиття форми, рюкзаків, розвантажувальних систем, амуніції тощо. Також з резервного фонду спрямовано кошти для придбання додаткових систем сповіщення та системи інформування населення.

За три місяці війни на потреби тернопільських військових формувань передано 20 тепловізорів, з них 17 – закуплено за кошти працівників міської ради, 3 – від іноземних партнерів; а також - п’ять безпілотних літальних апаратів, 900 комплектів військової форми, павербанки, тактичне спорядження, серед якого: навушники, окуляри, шоломи.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення для допомоги військовим і медиками у різні міста України та на передову було скеровано 20 автомобілів, з них – 13 позашляховиків та 7 машин швидкої допомоги.

Співробітникам Головного управління Національної поліції в Тернопільській області передано 100 одиниць костюмів польових та курток утеплених.

Окрім того, у КП «Тернопільелектротранс» наразі налагоджено роботу із пошиття розвантажувальних систем українським захисникам. У структурі підприємства є швейний цех, тож працівники, які не були залучені до роботи з перевезень у громадському транспорті, розпочали пошиття військової амуніції. Загалом було пошито 1200 комплектів військової форми за стандартами НАТО із врахуванням усіх вимог та побажань наших військових.

Ми продовжуємо допомагати нашим військовим та віримо у нашу перемогу. Слава Україні! Слава українським захисникам!

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер