images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополянка Руслана Муравська стала переможницею відкритого чемпіонату Хмельницької області з легкої атлетики в стрибках у висоту

Відкритий чемпіонат Хмельницької області з легкої атлетики відбувся напочатку червня на місцевому стадіоні «Поділля». У 12-ти видах програми у двох вікових групах (2007 р.н. і молодші та 2006 р.н. і старші) виступили легкоатлети із одинадцяти ОТГ Хмельниччини та шести областей України (Сумська, Тернопільська, Миколаївська, Херсонська, Луганська, Дніпропетровська) та міста Києва. Серед 150 спортсменів на бігових доріжках та в секторах поряд змагалися як юні початківці, так і досвідчені ветерани.

Вихованка Тернопільського «Інваспорту» Руслана Муравська на цьому турнірі здобула перемогу у стрибках у висоту за особистим рекордом – 170 см, - повідомив на своїй сторінці у соцмережах тренер спортсменки, заслужений тренер України, доцент кафедри теорії і методики олімпійського та професійного спорту Михайло Васірук.

Нагадаємо, що Руслана Муравська - вихованка Тернопільського регіонального центру «Інваспорт», срібна призерка чемпіонату Світу та кількаразова призерка чемпіонатів Європи з легкої атлетики, срібна призерка XXIV Дефлімпійських ігор в Бразилії у стрибках в висоту.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер