images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільська легкоатлетка Наталія Стребкова здобула «золото» на Continental Tour Silver Madrid 2022 в Іспанії

В Мадриді (Іспанія) відбулися змагання з легкої атлетики CONTINENTAL TOUR SILVER. Учасницею цього турніру, представляючи Україну, стала вихованка Тернопільської обласної ШВСМ Наталя Стребкова. Виступаючи у бігу на 3000 метрів з перешкодами тернопільська легкоатлетка з результатом 9 хв. 33,11 сек виборола золоту нагороду. При цьому Наталя на 7,46 сек. випередила бразильську спортсменку Татіану Ракюель Да Сілва, яка фінішувала другою (9:40.57). На третьому місці іспанка Кароліна Роблес (9:48.00). До речі, таким результатом наша землячка встановила рекорд змагань CONTINENTAL TOUR SILVER у бігу на 3000 метрів з перешкодами – 9 хв. 33,11 сек.

Додамо, що ще один український атлет, який виступав на турнірі в Мадриді, Олег Дорощук з Кропивницького посів третє місце у стрибках у висоту з результатом 2 м 23 см.

Нагадаємо, що Наталія Стребкова була учасницею XXXII Олімпійських ігор у Токіо, майстер спорту України міжнародного класу. На початку травня наша легкоатлетка здобула першість на міжнародних змаганнях в столиці Литви – Вільнюсі, де виборола золоту нагороду в бігу на 5000 м. Наталя показала результат 16:00.34 сек та встановила свій особистий та новий рекорд області у бігу на цій дистанції.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер