images/stories/logosait_new.jpg

 

Житель області незаконно заготовляв деревину

Працівники відділення поліції № 2 м. Бучач відкрили кримінальне провадження щодо мешканця Чортківського району. Підозрюваний вчинив злочин за що йому доведеться відповісти перед законом.

Як встановили працівники територіального підрозділу на території природного заповідного фонду чоловік зрізав дерево породи акація. Жодних дозвільних документів у нього не виявилося. У протиправному він зізнався.

Деревину та бензопилу поліцейські вилучили.

Зловмисник у скоєному злочині зізнався. Чоловік раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, дрова заготовляв для власних потреб.

Відомості про злочин слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 3 статті 246 Кримінального кодексу України – Незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, що заподіяла істотну шкоду, а також вчинення таких дій у заповідниках або на територіях та об’єктах природно-заповідного фонду, або в інших особливо охоронюваних лісах. Санкція передбачає штраф від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває слідство.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер