images/stories/logosait_new.jpg

 

Як здивувати дружину цікавим подарунком?


Будь-який чоловік намагається до дня народження коханої дружини підібрати для неї такий подарунок, який не просто сподобається їй, але ще й справді здивує. Але якщо у вас залишилося не так багато часу на пошуки ідеального презенту або просто немає жодної ідеї, що ж подарувати своїй другій половинці, то радимо вам ознайомитися з нашим списком. ми впевнені, що тут ви знайдете відповіді на багато питань і зможете вибрати справді крутий подарунок для своєї дружини.

Гаджет

Какой гаджет подарить девушке?

Багато хто з жінок дійсно будуть приємно здивовані, якщо ви подаруєте їм гаджети, про які вони вже давно мріяли. А враховуючи той факт, що новинки техніки з'являються майже щодня, то ви точно зможете підібрати щось цікаве для своєї другої половинки. Це може бути смартфон нового покоління, ноутбук, фітнес браслет, розумна колонка, бездротові навушники, павербанк, ну а можете підібрати для дружини модний бьюті гаджет.

Сертифікати

149+ идей Что подарить Девушке своими руками в Примерах и Поздравления

Якщо ви не уявляєте, чого хоче ваша дружина, то найкращим рішенням буде подарувати їй подарунковий сертифікат, який подарує їй багато нових яскравих емоцій. Ви можете придбати один або відразу кілька сертифікатів на https://www.bodo.ua/ua/podarki/zhene/, ну а ваша кохана з їх допомогою зможе здійснити прогулянку на конях, політати на повітряній кулі, сходити на фотосесію, повечеряти у французькому ресторані, сходити з вами на побачення на даху, провести день у spa, отримати індивідуальну парфумерну карту, пройти шоколадний майстер-клас, записати сингл та зробити ще багато цікавих речей!

Столик для сніданків

Столик Піднос для сніданку в ліжко Бамбуковий 50х30х24.5 см, ціна 624 грн -  Prom.ua (ID#1418887991)

Такий подарунок приємно здивує вашу дружину, адже цей подарунок не тільки романтичний, але ще й практичний. Ви можете вибрати столик різного наповнення та форми, але краще зупинити свій вибір на класичних дерев'яних виробах. Крім того, радимо вам не просто вручити цей подарунок дружині, а й принести на ньому сніданок у ліжко, тоді презент точно приведе вашу кохану у захват!

Незвичайний букет

Букет для мамы: классические и необычные варианты - Доставка цветов СПб,  Кудрово

Якщо ваша дружина не любить квіти, або ж ви вважаєте, що цей подарунок надто банальний, то радимо вам звернути увагу на букети з незвичайним наповненням. Тим більше, що такі композиції можуть бути як їстівними, так і ні. Такий букет може складатися з цукерок, овочів та фруктів, різних закусок та снеків, з грошових купюр, кульок, мила, косметичних засобів, м'яких іграшок тощо.

Браслет Pandora

Браслеты И Шармы - купить браслеты и шармы в интернет-магазине Пандора

Багато жінок люблять отримувати на різні святкові події прикраси і, напевно, у вашої дружини теж є своя колекція ювелірних виробів. Але навіть якщо вона має багато таких аксесуарів, ви завжди можете подарувати їй стильний браслет від бренду Pandora, у якого періодично виходять нові колекції з оригінальними намистинами. Повірте, ви точно знайдете саме той виріб, який найбільше підійде вашій коханій і який вона із задоволенням носитиме!

Ми запропонували лише кілька цікавих варіантів і сподіваємось, що навіть серед такого маленького списку ви знайдете те, що точно приведе в захват вашу другу половинку!

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер