images/stories/logosait_new.jpg

 

Черговий вантаж з 96-ти пакунків від рідних і близьких відправлено з центру «Допомога армії від Тернополя» нашим захисникам

27 червня з центру «Допомога армії від Тернополя» у трьох напрямках відправився другий вантаж з допомогою для наших військових, які захищають територіальну цілісність України.

«Цього разу наші волонтери-водії поїхали на Київщину, Чернігівщину та Сумщину. Відповідно, тернополяни, які проходять службу у цих областях, зможуть отримати передачі від рідних та близьких, - розповів міський голова Сергій Надал. – Загалом близько сотні посилок принесли жителі нашого міста у центр «Допомога армії від Тернополя» для відправки військовослужбовцям на фронт. Додатково волонтерський екіпаж довантажено медикаментами, на які ми отримали запит від військових частин, бронежилетами та іншим необхідним спорядженням».

Нагадаємо, на базі управління соціальної політики працює центр «Допомога армії від Тернополя». Жителі та гості нашої громади, які бажають передати посилку своїм рідним чи готують передачу для військових, можуть приносити їх на вул. Миколи Лисенка, 8-А.

Графік роботи центру:

  • понеділок-четвер – 08:00-17:15 год., обідня перерва з 13:00 по 14:00 год.;
  • п’ятниця-субота – 08:00-16:00 год., обідня перерва з 13:00 по 14:00 год.;
  • неділя – вихідний.

За додатковою інформацію просимо звертатися за телефоном «гарячої» лінії +38 (067) 009-15-40.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер