images/stories/logosait_new.jpg

 

«Безпечне літо»: тернопільські поліцейські активно комунікують зі школярами .

Цього разу зустріч відбулася у дитячому таборі, організованому при обласній бібліотеці для молоді в Тернополі.

Зі слів директорки закладу Лесі Гук, працівники намагаються зробити дозвілля вихованців не лише цікавим, а й повчальним.

«У нашому таборі перебувають хлопчики та дівчатка віком від 8 до 12 років. Це не лише діти з Тернополя, є і з родин внутрішньо переміщених осіб.  Ми залучаємо фахівців різних спеціальностей, аби нашим вихованцям було цікаво з ними поспілкуватися».

З поліцейськими школярам сумно не було: ігри, цікаві історії, та найбільше, хто їм сподобався, – чотирилапі помічники правоохоронців.

«Завдання ювенальної превенції та поліції загалом – допомогти батькам в організації безпечного середовища для наших дітей під час літніх канікул, - каже начальник ювенальної превенції поліції області Петро Тихович. – Такі зустрічі, як сьогодні, проходять систематично».

Попри ігри та розваги поліцейські не забувають нагадувати школярам основні правила безпечної поведінки. Зараз у пріоритеті знання як поводитися під час повітряних тривог, як вести себе у місцях масового скупчення  людей та інші, продиктовані воєнними подіями в Україні.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер