images/stories/logosait_new.jpg

 

Розбили скло та забрали документи: олімпійську призерку Різатдінову пограбували в Іспанії

Анна Різатдінова стала жертвою пограбування в Іспанії - що вкрали у гімнастки
Анна Різатдінова / instagram.com/anna_rizatdinova

Засновниця Академії художньої гімнастики Анна Різатдінова поїхала у Європу після 24 лютого. Колишня гімнастка вивезла у безпечне свого маленького сина Романа.

view count981

Різатдінова: Вкрадено рюкзак з усіма документами

Гімнастка, яка виїхала з України заради безпеки єдиного сина, стала жертвою грабіжників. Вони розбили скло орендованого Анною автомобіля та забрали усі документи спортсменки.

ЦІКАВО ПРОЧИТАТИ Верняєв прокоментував усунення росіян та білорусів від міжнародних турнірів із гімнастики

Неприємну звістку повідомила сама Анна Різатдінова у своєму інстаграмі. Разом із документами грабіжники вкрали дві валізи та усі речі, які купила українка в орендовану квартиру.

Як я провела вчорашній день? Зранку захворіла дитина. Потім, коли я повернулася до машини, скло було вибито, вкрадено рюкзак з усіма документами, дві валізи та куплені речі в орендовану квартиру: від виделок до праски,
– розповіла Різатдінова.

Бронзова призерка Олімпіади-2016 з художньої гімнастики вже заповнила безліч документів. Також Анна змінила авто, яке постраждало після нападу.

Гімнастка розповіла, що цей день розпочався для неї дуже невдало – захворів її син. Після такого стресу прихворіла й сама Анна.

Була у поліції, у консульстві, заповнила купу паперів. А ще змінила машину, оскільки вона була орендована, слава Богу була повна страховка, і вона покрила усі пошкодження. Після цього прийшла додому і зрозуміла, що у мене жар та температура,
– додала колишня гімнастка.

Різатдінову пограбували / Скриншот із інстаграму гімнастки

Анна Різатдінова стала амбасадоркою проєкту "Спортивний фронт". Мета компанії – блокування збірних та команд ворожих країн (росії та білорусі), бойкот спортсменів цих держав, які підтримують війну в Україні або ж займають мовчазну позицію.

Нагадаємо, що на весні 2020 року Анна Різатдінова відкрила двері власної Академії художньої гімнастики. Її вихованки навіть під час війни в Україні продовжують приємно дивувати на міжнародних змаганнях та тішити нас нагородами.


https://sport.24tv.ua/anna-rizatdinova-stala-zhertvoyu-pograbuvannya-ispaniyi-shho_n2117320

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер