images/stories/logosait_new.jpg

 

Насправді мені соромно, – Стаховський про початок війни з росією у 2014-му

Стаховський розповів про свою реакцію на війну у 2014 році
Сергій Стаховський / .instagram.com/stako_s

Сергій Ставський розповів про своє рішення повернутися до України після 24 лютого. Екстенісист пригадав 2014 рік.

Джерело:

FootballHub
view count223

Стаховський: Я не міг лишитися осторонь цього всього

Колишній тенісист розповів, як він відреагував на початок війни з росією у 2014-му. Він зізнався, що йому було соромна за його реакцію на початок російської агресії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ У Польщі відбувся благодійний тенісний матч на підтримку України за участі Світоліної

Я не міг лишитися осторонь цього всього. У мене таке вже було у 2014 році, коли залишився осторонь, просто продовжив кар’єру. А тут розумів, що дуже багато знайомих та простих людей відправляли дружин та дітей на Львів, Ужгород, а самі лишалися. Не бачив якусь свою перевагу в тому, що я закордоном і маю якимось чином пройти повз це,
– сказав Стаховський.

Нагадаємо, що після 24 лютого Стаховський повернувся до України. Він взяв до рук зброю, аби захистити країну він російських окупантів. Сергій пояснив, чому не зробив цього у 2014-му.

"Були думки. Насправді за 2014 рік соромно, що це було тільки в думках. Але в мене на той час дружина була вагітна першою дитиною. У мене ще була активна тенісна кар’єра, стояв у топ-50. З моральної точки зору було, що якщо можу на медійному просторі нести інформацію, бо я ще в топ-50, граю на найбільших змаганнях, я маю достатньо велику медійну платформу, намагатимусь розповідати про цю тему правдиво про ситуацію в Україні через міжнародні медіа.

Для мене це була сатисфакція, що була причина, чому я не поїхав. А насправді це просто причина, бо страшно. І дружині було страшно, цього разу їй було ще страшніше", – додав колишній тенісист.

Що відомо про діяльність тенісиста

  • Стаховський одним із перших повернувся до України, коли дізнався про повномасштабне вторгнення росії. Сам спортсмен проживає в Угорщині.
  • Наразі Стаховського звільнили від військових обов'язків, проте він перебуває в резерві та у будь-який момент може повернутися до служби.
  • Проте він продовжує наближувати перемогу України. Він разом з Олександром Долгополовим їздили до Бахмута, аби відвезти допомогу українським військовим.
  • Також він зіграв у благодійному матчі, який організовувала перша ракетка світу Іга Швьонтек у Польщі.


https://sport.24tv.ua/stahovskiy-rozpoviv-pro-svoyu-reaktsiyu-viynu-2014-rotsi_n2117867

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер