images/stories/logosait_new.jpg

 

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Україна продовжує переслідувати Норвегію і наблизилася до Росії

Україні важливо опинитися за підсумками сезону не нижче 11-го місця (Фото:ФК Динамо)

Україні важливо опинитися за підсумками сезону не нижче 11-го місця (Фото:ФК Динамо)

Перемоги київського Динамо над австрійським Штурмом та луганської Зорі над румунською Університатею дозволили Україні продовжити переслідування Норвегії та наблизитися до Росії у таблиці коефіцієнтів УЄФА.

Україна продовжує йти 14-ю в ранжирі, набравши вже 25,500 балів. Норвегія, яка посідає 13-тє місце, має в активі на 0,375 бала більше.

Від Росії, яка розташувалася на 12-й позиції, Україну відокремлюють 0,715 бала. Вже найближчим часом цей гандикап може бути відіграний, оскільки клуби із РФ не беруть участь у розіграші єврокубків.

sport.ua
Фото: sport.ua

Місця у таблиці коефіцієнтів УЄФА визначають кількість учасників єврокубків від кожної країни наступного сезону. Позиції від 7-ї до 15-ї дають однакове представництво: дві команди – у Лізі чемпіонів, одна – у Лізі Європи та дві – у Лізі конференцій.

Україні важливо опинитися за підсумками сезону не нижче 11-го місця, яке з великою ймовірністю дозволить чемпіону країни напряму потрапити до групового раунду Ліги чемпіонів.

Раніше Україна вже втратила одного представника у єврокубках – полтавська Ворскла вилетіла від шведського АІКу у Лізі конференцій.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер