images/stories/logosait_new.jpg

 

У двох ДТП травмувалися троє осіб

Усі потерпілі рухалися на двоколісних транспортних засобах – мотоциклі та скутері.

В автівку, що прямувала у попутному напрямку, в’їхав 30-річний мотоцикліст. Аварія сталася 13 серпня у місті Монастириська. Місцевий житель  не врахував, що авто, яке рухалося попереду, повертатиме. Внаслідок зіткнення мотоцикліст отримав тілесні ушкодження  з якими був госпіталізований до медичного закладу.

Того дня автопригода з двома потерпілими сталася в селі Остап‘є Скалатської громади. Як встановили поліцейські, 36-річний кермувальник скутера не вибрав безпечну швидкість руху через що не впорався з керуванням транспортного засобу та допустив наїзд на бетонну огорожу. Водій та 30-річний пасажир отримали травми. За попередніми даними, обоє учасників ДТП перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху)  та частиною 1 статті 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння) Кримінального кодексу.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер