images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі поліцейські врятували пенсіонера від самогубства

Швидкість  та чіткість дій співробітників сектору протидії домашньому насильству Тернопільського районного управління поліції допомогла запобігти спробі самогубства пенсіонера.

Інцидент трапився у понеділок, 5 вересня, близько 10.30 на масиві «Дружба».  Під час чергування поліцейські отримали повідомлення від жителя обласного центру про те, що  його 92-річний дідусь поводиться агресивно.

Приїхавши за вказаною адресою, старший інспектор Павло Пелешок та інспектор Анна Фемчина побачили, що на підвіконні відчиненого вікна 5-го поверху сидить літній чоловік та погрожує вистрибнути. Біля під’їзду вже почався збиратися натовп людей.

Як розповів старший інспектор Павло Пелешок, у цей час до поліцейських підбігла жінка, як виявилося, це була донька чоловіка. Вона розповіла, що її батько перебуває один у зачиненій квартирі та передала правоохоронцям ключі від помешкання.

«Ми розуміли, що потрібно діяти негайно, аби не втратити час. Отримавши ключі, ми миттю з напарницею піднялися до квартири. Непомітно відчинили вхідні двері та затягнули пенсіонера у середину помешкання».

Врятованого чоловіка правоохоронці передали медикам.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер