images/stories/logosait_new.jpg

 

БЕХ-РОМАНЧУК: «Найціннішою для мене стала нагорода чемпіонату Європи»

БЕХ-РОМАНЧУК: «Найціннішою для мене стала нагорода чемпіонату Європи»Facebook. Марина Бех-Романчук

26-річна українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук, яка спеціалізується на стрибках у довжину, підбила підсумки сезону-2022.

«З усіх завойованих медалей найціннішою для мене стала нагорода чемпіонату Європи, після якої було дуже багато емоцій. Тому що до неї був дуже важкий шлях. З огляду на те, що мені не вдалося себе реалізувати незадовго до того на чемпіонаті світу, коли я зупинилася всього за крок від п'єдесталу, то медаль на ЧЄ була дуже цінною для мене.

Я дуже рада, що мені вдалося перемогти з таким крутим результатом, що вдалося зробити той максимум, до якого я прагнула. Зрештою, мені вдалося максимально високо підняти прапор України, щоб всі слухали гімн України.

Що стосується Діамантової ліги, то я була вже впевнена в собі і розуміла, на який результат я здатна. Звичайно, було важко боротися з Юлімар Рохас, мені ще потрібно трохи часу для того щоб конкурувати з нею на рівних, але забрати другу сходинку я хотіла. Максимально робила все для цього, тому і маємо такий результат», - сказала Бех-Романчук.

По темі:
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер