images/stories/logosait_new.jpg

 

У Теребовлі відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «День ходьби» з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку

У Теребовлі відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «День ходьби» з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку

Теребовлянський стадіон «Колос» 29 вересня гомонів голосами учасників, які прийшли, щоб взяти участь у фізкультурно-оздоровчому заході «День ходьби». Усі вони - шанувальники здорового способу життя, любителі фізичної культури та є слухачами Університету третього віку Центр соціальних послуг Теребовлянської міської ради. Цей проект, створений для спілкування і саморозвитку людей похилого віку, залучення їх до культурного життя. Чудовий та бадьорий настрій учасників зовсім не нагадував про їх вік, адже вони всі - молоді душею, а їхнім завзятості та життєлюбності, любові до фізичної культури і спорту можуть позаздрити навіть молоді люди.

Аби підняти пульс та підготувати організм до основної частини - оздоровчої ходи, учасниці спочатку виконали спеціальну розминку, потім пройшли по стадіону близько двох кілометрів.

Організатори заходу: Центр соціальних послуг Теребовлянської міської ради, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Центру розвитку спорту та фізичного виховання Теребовлянської міської ради.

У чудовому настрої учасниці отримали грамоти від Центру розвитку спорту та фізичного виховання Теребовлянської міської ради, призи від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», зокрема, друковану продукцію від Видавництва «Школярик» та воду від ПрАТ «Добра вода».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер