images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі затверджено містобудівну документацію мікрорайону «Південний-1», де виділялися земельні ділянки учасникам АТО/ООС

На черговому засіданні сесії Тернопільської міської ради прийнято рішення про затвердження містобудівної документації «Внесення змін до детального плану території житлового району «Південний» у м. Тернополі.

Рішенням передбачено внесення змін до детального плану території житлового району та розроблення нового мікрорайону «Південний-1». Це земельні ділянки, які з 2014 року були виділені учасникам АТО/ООС та пільговим категоріям громадян під індивідуальну житлову забудову. Зокрема, внесено корективи щодо здійснення там багатоквартирної житлової та громадської забудови.

«Свого часу було виділено близько 900 земельних ділянок учасникам АТО/ООС на вулиці Микулинецькій. Вони об'єднались у єдиний кооператив та прийняли рішення будувати не індивідуальне житло, а повноцінний житловий район з багатоповерховими забудовами з метою отримання житла для себе коштом інвесторів, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Раніше міська рада виділила кошти для проєктування детального плану цієї території, а сьогодні затверджуємо цю проєктну документацію».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер