images/stories/logosait_new.jpg

 

Колос – Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Колос – Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату УкраїниФК Колос

У 14-му турі української Прем'єр-Ліги у Ковалівці зустрінуться команди, які наразі розташовуються поряд в турнірній таблиці. Господарі поля футболісти «Колоса» посідають 7 місце і мають 16 очок, а «Ворскла», яка набрала на одне очко менше, знаходиться трохи нижче.

Колос

Із самого початку турніру підопічні Ярослава Вишняка перебувають серед команд, які ведуть боротьбу за зону єврокубків. Так, після чотирьох турів «Колос» взагалі був лідером разом із «Шахтарем». Потім був невеликий період, коли команда з Ковалівки не мала перемог у чотирьох іграх поспіль. Але навіть тоді вона нижче восьмого місця не опускалася. А минулого туру «Колос» зумів перервати переможну серію київського «Динамо», зігравши з ним внічию 0:0.

Заради справедливості слід зазначити, що ковалівський клуб досить багато матчів (7 із 12) провів на рідному стадіоні. Дійсно у себе вдома, а не на нейтральному полі, де доводиться грати нинішнього сезону більшості учасників Прем'єр-Ліги. Саме у цих іграх набрано 11 очок із 16.

Але є дві проблеми, які «Колосу» треба вирішувати найближчим часом. Наразі команда дуже мало забиває. У 12 матчах лише 10 голів, тобто менше одного м'яча за гру. Якщо справа й надалі так піде, то про високі місця навряд чи можна думати. А ще перед зустріччю з «Ворсклою» одразу двоє гравців основного складу – Олег Ільїн та Павло Оріховський – виявилися дискваліфікованими через перебір жовтих карток.

Ворскла

Стосовно полтавців, то вони, навпаки, за нового головного тренера стартували зовсім погано. У перших чотирьох турах набрали лише одне очко. Але потім поступово ситуація стала змінюватися на краще, прийшли перемоги і «Ворскла» піднялася з низів турнірної таблиці до її середини.

Зазначимо, що у попередньому турі підопічні Віктора Скрипника грали з лідером турніру «Дніпром-1» і завершили матч внічию 1:1. Причому наприкінці поєдинку шансів на успіх більше було саме у футболістів із Полтави. І якби їм вдалося забити переможний м'яч, то це була б перша поразка дніпрян у нинішньому сезоні.

В матчі з «Колосом» гості теж недорахуються дискваліфікованого гравця. Йдеться про Марлісона, вилученого з поля ще у матчі з «Кривбасом». До речі, цей бразильський легіонер, який у міжсезоння перейшов у «Ворсклу» з харківського «Металіста 1925», поки є найкращим бомбардиром команди, забивши 3 голи.

Статистика матчів

Суперники зіграли у Прем'єр-Лізі 5 матчів. «Ворскла» виграла 4 рази, «Колос» лише один, а ось нічиїх в іграх цих команд взагалі ще не було. Минулого року матч у Ковалівці завершився з рахунком 1:0 на користь гостей. Єдиний та переможний гол забив Тілль.

Орієнтовні склади:

«Колос»: Волинець, Чорноморець, Гончаренко, Чоботенко, Золотов, Мілько, Богданов, Задоя, Болбат, М'якушко, Безбородько

«Ворскла»: Різник, Кравець, Яворський, Зайков, Пердута, Скляр, Челядін, Бацула, Олійник, Юрченко, Степанюк

Прогноз на протистояння:

«Колос» не вигравав три останні матчі, «Ворскла» – два. Тому суперники прагнутимуть перервати ці серії. Хоча майбутня гра, швидше за все, буде рівною. Тож ставимо на нічию 1:1.

19 листопада, субота

«Колос» – «Ворскла»
Ковалівка. Стадіон «Колос». Початок о 14.00
ТВ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
КОЛОС ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр –
Прогноз Sport.ua – 1:1
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер