images/stories/logosait_new.jpg

 

20 одиниць спецтехніки проводили очищення та механізоване посипання вулично-дорожньої Тернопільської громади впродовж ночі

Ввечері 23 листопада у Тернополі випали опади у вигляді «крижаного» дощу, який миттєво замерзав, а після 21.00  год – снігопад. Комунальні служби у місті з 17:00 год. та впродовж ночі працювали на вулично-дорожній мережі у різних мікрорайонах міста та громади.

14 одиниць спеціалізованої техніки працювали у   центральній частині міста та мікрорайоні Новий Світ, масивах «Сонячний» і «Східний», Промисловому районі і районі Старого Парку, Березовиці, Кутківцях, Пронятині, а також на Об’їзній дорозі Тернополя та у селах міської територіальної громади.

Зокрема, сім одиниць техніки здійснювали механізоване посипання проїзних частин,  три машини проводили підмітання і прогортання тротуарів тракторними щітками. У центральній частині міста працювала техніка, яка поливала дороги соляною ропою, ще три одиниці -здійснювали посипання тротуарів на магістральних вулицях масивів «Східний», «Сонячний», Центр, мікрорайон «Кутківці».

Впродовж ночі у мікрорайоні «Дружба» працювали шість машин спецтехніки ТМШРБ «Міськшляхрембуд».  Проведено механізоване посипання солерозкидачем проїзних частин, посипання піскорозкидачами. Пішохідні ділянки підміталися трактораними щітками.

Вкотре нагадуємо, що за прибирання дворів та міжквартальних проїздів відповідальні управителі житлового фонду в місті (ЖЕКи та ОСББ).

Фото з адресами, де неналежно прибирають сніг, мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером +38 073 015 1481.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер