images/stories/logosait_new.jpg

 

У напруженому протистоянні "Поліція охорони ЗУНУ-Динамо" поступилась "МХП-Вінниця"

У напруженому протистоянні "Поліція охорони ЗУНУ-Динамо" поступилась "МХП-Вінниця"

23 листопада  тернопільський волейбольний клуб "Поліція охорони ЗУНУ-Динамо" поступився "МХП-Вінниця" із Тростянця.

У першому колі досить несподівано клуб із Тростянця обіграв свого суперника у трьох партіях, а успіх у цьому матчі дозволяв йому за очками наздогнати "Юридичну академію" та "Житичі-Полісся". У свою чергу, перемога тернополян одразу піднімала їх на шостий рядок у турнірній таблиці, тож обидві команди мали достатню турнірну мотивацію.

Поєдинок вийшов бiльш напруженим, ніж у другому турі, при цьому двічі суперникам для перемоги у партії не вистачало 25 очок. У самому дебюті команди по черзі тричі поспіль брали по три розіграші, і при цьому два міні-ривки залишилися за "МХП-Вінницею". У середині стартового сета попереду одразу на чотири бали (12:8) була вже "Поліція охорони". По ходу партії команда Юрія Кравцова вигравала і 5 пунктів, проте потім кілька разів дозволяла супернику скоротити цю перевагу до одного, а в завершальній частині сета програла одразу три сет-боли. Однак тернополяни зумiли залишити партію за собою. Вирішальною стала атака з 2-ї зони найкращого бомбардира команди Артура Гандзія.

У дебюті другої партії, за аналогією з попередньою, команди по черзі лідирували, не відриваючись надто далеко від суперника. Перший значний ривок (5:1) вдався "МХП-Вінниці" за рівного рахунку 9:9. Цей відрізок визначив подальший перебіг подій у партії: команда Костянтина Рябухи взяла її на куражі – 25:16.

Після десятихвилинної перерви протягом усієї третьої партії неможливо було віддати будь-кому перевагу. Абсолютно закономірно визначення найсильнішого в сетi вдруге у матчі відбулося у грі на "більше-менше". Цього разу рахунок 26:24 виявився щасливим для "МХП-Вінниці".

У дебюті четвертого сета впевненіше виглядала команда Костянтина Рябухи, у складі якої просто нестримним був Данило Уривкін (28 очок за матч) – 8:3, 9:4. Однак у середині сету вiд переваги "МХП-Вінниці" практично нічого не залишилося (9:10, 10:11). У другій половині сета колектив із Тростянця кілька разів відривався від тернополян на 4 бали, а за рахунку 19:17 на його користь вирішальним у цьому матчі став ривок "МХП-Вінниці" 6:0.

Перемога у протистоянні дозволила клубу з Тростянця набрати у чемпіонаті 15 очок.

Чоловiча Суперлiга-Будiнвест

5 тур. 4 матч.

Чернiвцi. CТК "Маленький Париж". 23 листопада.

"Полiцiя охорони ЗУНУ-Динамо" - ВК "МХП-Вінниця" - 1:3 (26:24, 16:25, 24:26, 17:25).

"Полiцiя охорони ЗУНУ-Динамо": Юрiй Паласюк (9 очок), Володимир Борисенко (2), Максим Турик (5), Артур Гандзiй (18), Василь Ухман (14), Володимир Макатуха (L) - стартова шiстка; Артемiй Корнєєв (6), Назар Мамчур (0), Артем Омельченко (0), Ярослав Ковальчук (0), Iван Бiлюк (0).

ВК "МХП-Вінниця": Олександр Лук'янець (1), Данило Уривкiн (28), Андрiй Стеблецький (5), Андрiй Ратушняк (9), Сергiй Мiщенко (18), Ярослав Пампушко (L) - стартова шiстка; Станiслав Величко (5), Богдан Татаренко (6).

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер