images/stories/logosait_new.jpg

 

3100 комплектів зимової термобілизни передали для тернопільських військовослужбовців на фронт

Більше дев’яти місяців в Україні триває повномасштабна війна. Впродовж цього часу для військовослужбовців надається необхідна допомога. Зважаючи на зниження температури повітря, для наших захисників, які  на передовій з Тернополя передано комплекти зимової термобілизни.

«З настанням холодної пори року у військових з’являються  нові потреби. Для того, щоб забезпечити їх теплом, ми вирішили придбати кожному тернополянину, хто сьогодні служать у лавах ЗСУ, комплект зимової термобілизни польського виробництва. Вона пошита із сучасних матеріалів, її можуть використовувати як ті, хто перебувають в русі, так і ті військові, хто в статичному положенні, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Перед покупкою цих комплектів ми отримали цілий ряд консультацій від фахівців, які займаються термобілизною та узгодили все з військовими. Термобілизну передадуть безпосередньо у військові частини за місцем проходження служби наших тернополян. Відтак більшу частину комплектів буде відправлено через командирів».

У ті військові частини, де служить невелика кількість тернополян їхні родичі зможуть звернутися в управління соціальної політики, за адресою вул. Миколи Лисенка, 8, та отримати цю термобілизну. Згодом зможуть відправити її або самостійно, або через центр «Допомоги армії від Тернополя».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер