images/stories/logosait_new.jpg

 

Родина з Миколаївщини отримала подарунки від працівників тернопільської поліції


Тернопільські поліцейські виконали бажання ще п’яти дітей. У рамках акції «Мріяти про майбутнє разом» правоохоронці завітали до родини переселенців з Миколаївщини та вручили діткам футбольну форму і спортивний інвентар.

Нагадаємо, цей проєкт започаткований ювенальною поліцією України спільно з одним із благодійних фондів. Він покликаний допомогти дітям, які опинились у складних життєвих обставинах.

На вихованні у Людмили Ярмолової п’ятеро дітей позбавлених батьківського піклування. Їхнє місто Баштанка на Миколаївщині з перших днів війни постійно перебувало під обстрілами. Жінка досі дивується, як на зруйнованій вулиці вдалося вціліти їх будинку. Через сильний дитячий страх вона з вихованцями вирішила їхати у безпечне місце.

Усі хлопці, від найменшого десятирічного Петрика - до старшого чотирнадцятирічного Вадима дуже люблять спорт,  у мирний час постійно відвідували різні спортивні секції. Діти надзвичайно зраділи подарункам, а особливо футбольним м’ячам та бутсам, бо саме цей вид спорту у них найулюбленіший.

Щирі емоції та радісні посмішки – справжня винагорода у роботі поліцейських ювенальної превенції.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер