images/stories/logosait_new.jpg

 

Померла перша виконавиця ролі Венздей Аддамс Ліза Лорінг

Американська акторка Ліза Лорінг, перша виконавиця ролі Венздей Аддамс у культовому серіалі "Сімейка Аддамсів" (1964−1966), померла від інсульту у віці 64 років.

Смерть Лізи Лорінг підтвердила її донька Ванесса Фумберг, пише видання Variety.

"Вона пішла з життя спокійно, а обидві доньки тримали її за руки", – повідомила Фумберг.

Подруга акторки, письменниця Лорі Джейкобсон, написала у своєму Facebook, що Лорінг потрапила до лікарні з інсультом.

"З великим сумом повідомляю про смерть нашої подруги Лізи Лорінг. Чотири дні тому вона перенесла обширний інсульт, спричинений курінням і високим кров’яним тиском. Вона три дні була підключена до апарату життєзабезпечення. Вчора її родина прийняла важке рішення відключити його, і ввечері вона померла", – написала Джейкобсон.

Вона зазначила, що ім'я Лорінг "назавжди вплетене в гобелен, що називається попкультурою", а вона сама залишиться "в наших серцях Венздей Аддамс".

Ліза Лорінг та Джон Остін у серіалі "Сімейка Аддамсів"

Ліза Лорінг народилася у 1958 році, і вже в трирічному віці знімалася як модель. У віці 6-8 років (з 1964 по 1966 рік) знімалася в серіалі "Сімейка Аддамсів", де втілила доньку головних героїв – дівчинку Венздей, похмуру дитину з готичними рисами обличчя та двома довгими косами.

Також вона знімалася в серіалах "Дівчина з U.N.C.L.E.", "Острів фантазій", "Барнабі Джонс", "Як обертається світ", фільмах "Дика гавань", "Кривава несамовитість".

Акторка Дженна Ортега, яка нещодавно створила нову інтерпретацію образу Вендзей Аддамс, зігравши у серіалі Венздей від Netflix, розповідала, що надихалася тим, як цю героїню втілила у 60-х роках минулого століття Лорінг.

Марія Кабацій

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер