images/stories/logosait_new.jpg

 

В Україну прямують перші 60 бойових машин "Бредлі" від США

В Україну прямують перші 60 бойових машин "Бредлі" від США
США відправили в Україну бойові броньовані машини "Бредлі".

Про це інформує Транспортне командування (TRANSCOM) американських збройних сил.

"Вантаж, який містить понад 60 БМП Bradley, залишив береги Північного Чарлстона (штат Південна Кароліна) минулого тижня та забезпечить українським силам додаткові наступальні й оборонні можливості для захисту своїх кордонів від незаконного вторгнення росії", – йдеться у повідомленні.

Разом із 60 "Бредлі" адміністрація Байдена оголосила про виділення додаткових 2,5 мільярда доларів на безпекову допомогу, що включає додаткові бойові машини, боєприпаси, ракети та бронетранспортери "Страйкер". Таким чином, загальна допомога США з початку російського вторгнення сягнула 27,1 мільярда доларів.

"Бредлі – це дуже потужний автомобіль, який ми надаємо українцям. Сподіваємося, що це підвищить їх можливості забезпечити просування вперед на полі бою і повернути втрачені позиції, маючи обладнання, яке відповідає або перевершує те, що є у росіян", – зазначила підполковник армії Ребека ДʼАнджело.

Довідково. Bradleys – це бойові броньовані машини, які перевозять піхоту в зонах бойових дій та забезпечують вогневу підтримку.

327985656_1222725445118658_5909370819738540825_n.jpg

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер