images/stories/logosait_new.jpg

 

Впродовж січня Тернопіль приймав два баскетбольних турніри обласного рівня: змагалися юнаки 2009 та 2007 років народження

Впродовж січня Тернопіль приймав два баскетбольних турніри обласного рівня: змагалися юнаки 2009 та 2007 років народження

Впродовж останніх вихідних першого зимового місяця, 28-29 січня, у Тернополі, на базі ДЮСШ з ігрових видів спорту ТМР та ЗОШ № 26 тривав відкритий чемпіонат області з баскетболу серед юнаків 2009 року народження та молодших. У дводенних баталіях брали участь команди Тернополя (КЗ ДЮСШ з ігрових видів спорту ТМР, БК Тернопіль), Лановець, Сатанова та дві команди з міста Луцька, - ідеться на сторінці школи у соцмережах. Команди були розділені на дві групи.

 

За результатами змагань переможцями чемпіонату області 2023 року стали вихованці Комунального закладу ТМР (тренер Юрій Качмар). Другу сходинку п’єдесталу посіли молоді баскетболісти із міста Ланівці, а на третьому місці була баскетбольна команда Тернополя.

А раніше, в середині січня, два дні на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу КЗ ДЮСШ з ігрових видів спорту ТМР відбувався відкритий чемпіонат Тернопільської області з баскетболу серед юнаків 2007 року народження та молодших. Запеклі баталії точилися між командами з Тернополя, Сатанова, Лановець та Чорткова. Як ідеться у дописі на сторінці ДЮСШ з ігрових видів спорту, впродовж двох днів юні баскетболісти змагалися за титул чемпіона Тернопільскої області, а паралельно - і за місце у другому етапі ВЮБЛ. Адже переможець турніру, який вважається першим етапом ВЮБЛ, отримує можливість спробувати свої сили у всеукраїнських змаганнях серед кращих команд нашої країни.

В результаті, перше та друге місця посіли вихованці КЗ ДЮСШ з ігрових видів спорту ТМР Віталія Харкавого та Леоніда Морозова: КДЮСШ-БК Тернопіль 2007 здобули золото, а КДЮСШ БК-Тернопіль 2008 – срібло. «Варто відзначити надзвичайно запеклу боротьбу у грі між БК «Вербовець» та тернопільськими юнаками 2008 р.н. Саме цей матч вирішив долю другого місця. Тернополяни здобули потрібну перемогу та, незважаючи на невелику різницю у віці, змогли досягти високого результату. Трійку призерів замкнули підопічні Андрія Мамчура з БК «Вербовець», - інформується на сторінці школи у соцмережах.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер