images/stories/logosait_new.jpg

 

Мобільна стоматологія продовжує лікувати захисників на передовій

27 січня з нашого міста разом з волонтерами центру «Допомога армії від Тернополя» на передову до захисників відправилась і мобільна стоматологія. Це вже шоста поїздка медиків до наших військовослужбовців.

Цього разу стоматологічну ургентну допомогу поїхали надавати на бойових позиціях – у напрямку Сумської, Харківської та Донецької областей.

«Лікарі Тернопільської міської стоматологічної поліклініки продовжують лікувати наших захисників. Щоб надати допомогу якнайбільше військовим, стоматологи працюють з 8 ранку до 22 вечора. За чотири дні лікарі Тернопільської міської стоматологічної поліклініки полікували 64 військових. Наразі переїжджають в іншу область продовжувати лікувати захисників», – зазначає міський голова Сергій Надал.

Від початку роботи мобільного стоматологічного кабінету здійснено п'ять поїздок на передову. Стоматологічну терапевтичну та хірургічну допомогу отримали 452 військовослужбовці, які перебували на бойових позиціях.

Нагадаємо, мобільний кабінет обладнаний усім необхідним для того, щоб виїжджати на передову і там, у місцях дислокації наших бійців, надавати стоматологічну допомогу. Є відповідні матеріали, медикаменти та необхідний інструментарій для того, щоб проводити лікування у польових умовах.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер