images/stories/logosait_new.jpg

 

Нон-стоп режим Дніпра та шанс Кременчука

Нон-стоп режим Дніпра та шанс КременчукаФХУ. Євген Ратушний та Віталій Лялька

Черговий ігровий день у чемпіонаті України подарує шанувальникам хокею два поєдинки у Кременчуці, один з яких без перебільшення матиме статус центрального поєдинку дня.

2 лютого, четвер

«Берсерки» – «Легіон». Кременчук. 14.00
«Кременчук» – «Дніпро». Кременчук. 18.00

Лідер чемпіонату України херсонський «Дніпро» (48 очок, 20 ігор) продовжує своє виїзне турне та після чотириматчевого вояжу до Києва зіграє п'ятий гостьовий матч поспіль за сім днів. У січневому режимі нон-стоп херсонці зуміли взяти 9 з 12 очок, вийти на перше місце, але втратили через дискваліфікації універсала Нікіту Лєснікова, нападника Данила Тищенка, а також форварда Дмитра Попережая, який отримав пошкодження. Без цієї трійці «щуки» змушені будуть грати у три п'ятірки і Олександру Бобкіну доведеться поламати голову, аби рівномірно збалансувати склад.

«Кременчук» (43 очки, 19 ігор), за винятком травми найкращого бомбардира-захисника чемпіонату Дениса Матусевича, про проблеми зі складом не повідомляв. Цікаво, що у господарів льоду після трьох поразок та однієї перемоги в очних матчах з «Дніпром» у «регулярці» залишиться два домашні «міжсобойчики» якраз у Кременчуці на «Айсберзі». Останній поєдинок цих команд перед новим роком залишився за командою Олександра Савицького (5:4) і віце-чемпіони країни поставлять на вівтар перемоги все, щоб вирівняти баланс особистих зустрічей цього сезону.

У денному матчі туру буде дуже цікаво подивитися на найкращого бомбардира чемпіонату України Руслана Ромащенка. Як партнери та сам форвард «Легіону» привітає себе з 30-річчям?

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер