images/stories/logosait_new.jpg

 

Косметологія та масажі обличчя, як спосіб догляду за обличчям. "Body Line" інформує.

Отож, із самого початку почнемо говорити про таку сферу, як косметологія, зокрема науковці визначють, що косметологія із грецької перекладається, як: (“косметікос” – краса, а “логія”  - вчення), отож -  це наука про естетичні проблеми організму людини, їхню етіологію, прояви та методи корекції, також  про  збір методик, направлених на корекцію естетичних проблем зовнішності людини.

Варто зазначити, що косметологія – це галузь, що активно розвивається і швидко освоює відкриття та винаходи, подаровані іншими науковими дисциплінами.

Кожна людина бажає мати доглянуту та здорову шкіру, адже природня краса - ніщо інше як дар, який потрібно вміти берегти і підтримувати в належному стані. А косметологи студії  масажу та косметології  “Body line” будуть раді допомогти Вам у догляді за шкірою обличчя, при цьому вони допоможуть вирішити наявні естетичні недоліки та підкреслять Вашу природню красу.

Косметологи студії  масажу та косметології  “Body line” мають шалений досвід роботи та використовують сучасні методики у сфері косметології,  при цьому допоможуть Вам  розгладити і зменшити зморшки, позбутись від розтяжок і постакне, звузити пори і вирівняти рельєф, підвищити еластичність шкіри, покращити структуру і колір обличчя, збагатити шкіру киснем.

Крім цього саме у студії масажу та косметології  “Body line” виконуються наступні види масажів обличчя: - глибокотканний масляний – це високотехнічний вид масажу, який спрямований на глибоке опрацювання всіх діляночок на обличчя та завдяки цьому виду масажу на шкірі обличчя буде еластичність та підтягнутість.

Ще одним видом масажу личка є вакуумний масаж - один з ефективних методів омолодження. Процедура полягає у впливі на лицьові м'язи й шкіру зворотнього тиску (вакууму), як результат – розгладжуються зморшки, шкіра стає пружною й підтягнутою. Ефект, отриманий від даної процедури, складається з силового впливу на тканину дерми.

Показання до проведення масажу:

  • набряклість обличчя;

  • сліди й невеликі рубці від прищів і вугрової висипки;

  • в’яла шкіра;

  • провисання шкіри обличчя, не чіткий контур;

  • мімічні й носогубні зморшки;

  • суха шкіра;

  • друге підборіддя.

Якщо говорити про медовий масаж на обличчя то він є однією з найефективніших косметичних процедур, що дозволяє поліпшити стан шкіри. Допомагає нормалізувати кровообіг, зняти набряки, поліпшити сон, сприяє підвищенню тонусу шкіри, має позитивний вплив на стан всього організму. Медовий масаж в косметичних цілях допомагає зберегти гладкість і свіжість, запобігає утворенню зморшок. Верхній шар шкіри звільняється від відмерлих клітин, розширюються кровоносні судини, нормалізується діяльність сальних залоз, тканини стають більш еластичними й пружними.

Також у студії  масажу та косметології  “Body line” косметологи виконують ліфтинговий масаж – це, якщо на Вашій шкірі з’явилися видимі ознаки старіння, наприклад: глибокі мімічні та природні біологічні зморшки, порушення еластичності та рельєфу, втрата м'язового тонусу.

Це ефективний спосіб у боротьбі з другим підборіддям незалежно від віку. Адже причина виникнення такої проблеми - надлишок підшкірно-жирової тканини, гіпотонія, рідше - атонія сухої зневодненої шкіри. Такий масаж добре тренує м'язові шари. Вас не покидатиме відчуття, що всі м'язи обличчя і шиї побували в тренажерному залі.

Щодо масажу на личко -  гуаша – це традиційна китайська техніка масажу обличчя та тіла. Його роблять за допомогою гладких твердих пластин із каменю та інших матеріалів. Інструментом натискають на шкіру і проводять по ній рухами зіскаблюють, щоб посилити циркуляцію крові і розслабити м'язи.

Також варто звернути увагу на таку процедуру, яку розробили косметологи студії “Body line”, як  професійний догляд за обличчям:

 

вмивання;

тонізацію;

глибокотканний масляний масаж обличчя;

сухожильний точковий масаж обличчя;

альгінатну маску;

крем по-типу шкіри;

spf захист.

Користь від "Професійного догляду за обличчям":

активізація кровообігу і постачання до клітин кисню;

налагодження обміну речовин;

позбавлення від зморшок та мінімізація вже існуючиж зморшок;

повернення чіткості овалу обличчя;

покращення стану шкіри;

зменшення набряків;

підвищення пружності та еластичності шкіри.

Дана процедура підходить для будь- якого типу шкіри, та немає вікових обмежень.

 

Щодо сухожильного точкового масажу Ренню - на відміну від омолоджуючих процедур із  застосуванням косметики, точковий масаж обличчя для омолодження має такі властивості: процедура підходить для людей будь-якої вікової категорії. Омолоджуюча процедура відбувається за допомогою легких натиснень на шкірний покривпри цьому  ризик травмування і інфікування зведений до мінімуму,  не вимагає багато часу, його можна виконувати в будь-де в будь-який час доби. Процедура не тільки запускає процеси омолодження шкіри, але і покращує роботу органів почуттів, а також сприяє усуненню головного болю.

Якщо говорити про апаратну косметологію то варто згадати про кріотерапію - використання холоду в лікувально-профілактичних цілях, для відведення тепла від тканин, органів або від тіла людини. У фізіотерапії застосовують процедури місцевого та загального впливу. Механізм лікувальної дії ще недостатньо добре вивчений. В умовах патології кріотерапія має антидепресивну, протитривожну, знеболюючу, протизапальну, протинабрякову, судинорозширюючу, нормалізуючу тонус венозних та лімфатичних (лімфодренаж) судин, міорелаксуючу, трофіко-регенераторну, десенсибилизуючу, імуностимулюючу дію.

На рахунок безін’єкційної мезотерапії це - мезотерапія, яка не вимагає хворобливого введення голки під шкіри. Вона виробляється в такий спосіб: косметолог готує спеціальну суміш, що містить вітаміни, корисні речовини та різні елементи, необхідні підтримки здорового стану вашої шкіри.

Маємо також і алмазну дермобразію - це спосіб шліфування обличчя за допомогою насадок з напиленням штучних алмазних кристалів різної абразивності. Залежно від розміру наконечника можна коректувати, як товсті ділянки шкіри (лікті, коліна), так і набагато чутливіші (лиця, область навколо очей та рота). Спеціальний вакуумний агрегат делікатно прибирає частинки шкіри, що відшаровуються, з поверхні обличчя та тіла.

Основними перевагами методу є:

  • відсутність вікових обмежень;

  • незначне почервоніння після процедури;

  • швидка реабілітація;

  • ефективність;

  • безболісність;

  • немає потреби в додатковій анестезії;

  • різні насадки забезпечують можливість використання апарата на різних ділянках шкіри.

Також у студії масажу та косметології “Body line” серед процедур є процедура карбоксітерапії, що є методикою впливу на шкіру вуглекислим газом, в процесі якого поліпшується лімфо- і кровообіг, відбувається насичення клітин киснем. Як результат: активізація обмінних процесів, посилення лімфодренажу, вироблення функціональних білків колагену та еластину - які продовжують молодість шкіри.


Маємо і мультімаскінг - це б'юті-процедура, яка має на увазі одночасне (або поетапне) нанесення декількох масок для обличчя на шкіру. Пов'язано це з тим, що шкіра на різних ділянках обличчя, як правило, різна і має свої потреби, і, отже, потребує різного догляду.

Також чистка обличчя – це косметологічна процедура очищення шкіри від забруднень, закупорок в порах, шкірного сала, відкритих (чорних точок) та закритих (білих вугрів) комедонів.

 

Косметологи студії “Body line ” практикують і пілінги у своїй роботі. Зокрема, пілінг – це  - видалення, відлущування верхнього ороговілого шару шкіри. Мета цієї косметологічної техніки - поліпшити зовнішній вигляд шкіри за допомогою видалення відмерлих клітин з поверхні шкіри. Зокрема у студії “Body line” є наступні пілінги: пілінг HL Lactolan, пілінг Bio Phyto Christina, пілінг Hl+ чистка обличчя та пілінг+маска.

Оскільки наше обличчя- це наша візитна карточка. Тому якщо Ви бажаєте, щоб Ваше обличчя зберігало завжди доглянутий вигляд та сяяло здоров'ям, тоді відвідайте масаж обличчя у студії масажу та косметології @bodyline.te або ж прийдіть на професійний догляд за личком або ж пілінг. Не вагайтесь, а приходьте до нас на масажі обличчя і повірте Ваше личко за це Вам подякує.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер