images/stories/logosait_new.jpg

 

Поліцейські спілкувалися з школярами про небезпеку в інтернеті

Застерегти та убезпечити дітей від різних загроз – з такою метою ювенальні поліцейські відвідують навчальні заклади області. Про інтернет-спільноти, які пропагують насильство серед неповнолітніх, спілкувалися правоохоронці з учнями Тернопільської загальноосвітньої школи №10.

Однієї із тем для обговорення став молодіжний рух, який останнім часом стрімко поширюється серед молоді. Його учасники збираються у різних містах та влаштовують провокації. Правоохоронці роз’яснили учням, що такий метод росія використовує як інформаційно-психологічну операцію.

Правоохоронці застерегли дітей бути обачними в інтернеті, не вступати в переписку з незнайомцями, не викладати свої дані, фотографії в мережу. І пам’ятати, що онлайн спілкування – це не лише нові, а й часто небезпечні знайомства.

Важливу роль у тому, щоб діти не вступали у такі організації мають також відігравати батьки, вважає шкільний психолог Валерія Хориняк. Довірливі відносини дорослих з неповнолітніми допоможе вберегти підлітків від необдуманих вчинків.

Безпека дітей – пріоритетне завдання поліцейських, педагогів, батьків. Тому важливо постійно говорити з неповнолітніми, пояснювати їм ситуацію, яка відбувається навколо, аби вони не були втягнуті у різні провокації.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер