images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільська міська рада інформує про проведення громадських слухань з обговорення проектів містобудівної документації і Звіту про стратегічну екологічну оцінку

Відповідно до ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Тернопільською міською радою здійснюється процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проектів містобудівної документації «Внесення змін до Генерального плану м. Тернополя» та «Внесення змін до Плану зонування території м. Тернополя» і Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

З врахуванням вимог Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2022 №1196), Тернопільська міська рада інформує про проведення громадських слухань з обговорення проектів містобудівної документації «Внесення змін до Генерального плану м. Тернополя» та «Внесення змін до Плану зонування території м. Тернополя» і Звіту про стратегічну екологічну оцінку, які відбудуться 10 березня 2023 року (початок о 12-00 год) в сесійному залі Тернопільської міської ради за адресою вул. Листопадова,5.

Реєстрація учасників відбуватиметься безпосередньо на громадських слуханнях відповідно до документу, який посвідчує особу та підтверджує місце реєстрації.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер