images/stories/logosait_new.jpg

 

Який вплив має вакуумно-роликовий масаж на Ваше тіло?

  • варикоз, хвороби вен і крові;

  • серцево-судинні захворювання;

  • онкологія;

  • вагітність;

  • гострі вірусні захворювання.

Отож, як саме працює вакуумно-роликовий вид масажу та яка його дія на організм?  Основна його причина боротьби – це целюліт, який  виникає через малу фізичну активність, малорухливий спосіб життя і неправильне харчування. В цьому випадку вакуум стимулює розширення тканин і лімфатичних судин, що призводить до підвищення втрат лімфи і венозного відтоку крові. Вакуумний масаж у Львові прибирає всі "накопичення" в проблемних зонах тіла, тим самим знижуючи об’єм тіла і вирівнюючи поверхню шкіри. Поєднання вакууму, механічного масажу і активного збагачення киснем клітин посилює процес ліполізу (розщеплення жирів), в результаті чого людина втрачає вагу. По суті, апаратний вакуумно-роликовий масаж розминає шкіру і жировий прошарок, які в цей час відтягуються за допомогою вакуумної аспірації. Відбувається постачання тканин киснем, активізується метаболізм. В результаті шкіра стає більш пружною і гладенькою, омолоджується і зміцнюється. Крім цього, процедура покращує тонус судин та м’язів. Таким чином, вакуумно-роликовий масаж забезпечує помітний лікувальний ефект при болю в м’язах спини та інших частин тіла.

Тривалість курсу процедур вакуумно-роликового масажу залежить від стадії розвитку целюліту і стану проблемних зон. В середньому для помітного ефекту необхідно 8-12 процедур, з інтервалом не менше 3 днів. Результати будуть помітні вже після першого сеансу, коли з організму виведеться зайва рідина.

Тому дізнавшись, який вплив та значення для Вашого тіла та Вашої форми буде мати вакуумно-роликовий можете зважити всі “за” та “проти” і сміливо прямувати до своєї мети - мати хороше тіло та “ідеальну форму” тіла, а спеціалісти студії масажу “Body line ” радо Вам у цьому допоможуть.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер