images/stories/logosait_new.jpg

 

На чемпіонаті України з лижного двоборства серед дорослих, юніорів, а також юнаків та дівчат відзначились спортсмени з Кременця

На чемпіонаті України з лижного двоборства серед дорослих, юніорів, а також юнаків та дівчат відзначились спортсмени з Кременця

У Ворохті відбувся чемпіонат України з лижного двоборства серед дорослих, юніорів, а також юнаків та дівчат. Уже не перший рік змагання проходять одразу на двох локаціях: стрибкова частина на лижних трамплінах у Ворохті, а лижна частина у ТК «Буковель», зазначають у ДЦОП із зимових видів спорту на сторінці у соцмережах. Змагання розпочались 7 березня. Спортсмени розіграли перший комплект медалей на трампліні К75 і в лижній гонці на 3 км та 5 км.

Успішно виступили представники Тернопільської області – спортсмени з Кременця. За результатами, серед чоловіків та жінок Дмитро Мазурчук, Денис Пилипчук, Каріна Козлова здобули «золоті» нагороди, Ілля Чеболда, Олександр Шумбарець – «срібні», Олександр Шовкопляс, Віталій Гребенюк – «бронзові».

Серед юніорів та юніорок (2003 р.н. і мол.): перше місце посіли Руслан Шуманський, Каріна Козлова, друге – Максим Прокопюк, третє – Олександр Шовкопляс.

Серед юнаків і дівчат (2007 р.н. і мол.) перемогу здобули Денис Пилипчук, Каріна Козлова, Ілля Чеболда – був другим.

9 березня спортсмени розіграли останній комплект медалей у командних змаганнях.

Чоловіки: перше місце – Андрій Пилипчук, Олександр Шумбарець, Віталій Гребенюк, Дмитро Мазурчук; друге – Андрій Пелешок, Іван Пилипчук, Максим Прокоп’юк, Руслан Шуманський, третє – Ілля Чеболда, Денис Пилипчук, Владислав Дворецький, Олександр Шовкопляс.

Юніори: 1 місце – Ілля Чеболда, Денис Пилипчук, Владислав Дворецький, Олександр Шовкопляс, 3 місце – Олександр Філонов, Павло Ящур, Олександр Струмінський, Назар Чернух.

Додамо, що Олександр Шовкопляс, Ілля Чеболда, Денис Пилипчук, Владислав Дворецький, Назар Чернух, Олександр Філонов, Олександр Срумінський, Андрій Вілівчук, Павло Ящур є вихованцями Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту (тренери Ярослав Карпець, Олександр Точинський), Каріна Козлова представляє Тернопільську обласну ШВСМ, Руслан Шуманський, Максим Прокопюк - Тернопільський ДЦОП із зимових видів спорту. Серед дорослих обласну ШВСМ представляють також Дмитро Мазурчук, Олександр Шумбарець та Андрій Пилипчук.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер