images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відбувся II Молитовний Сніданок

16 березня у Тернополі пройшов традиційний II Молитовний Сніданок. Захід об’єднав представників громадського та політичного сектору, духовенства, депутатів, культурних діячів, волонтерів, сім’ї загиблих Героїв, лідерів молодіжного середовища та представників бізнесу.

Розпочався Молитовний Сніданок з молитви, яку виконали вихованці хорової школи «Зоринка» ім. Ізидора Доскоча. Також хвилиною мовчання вшанували воїнів, які, захищаючи нашу державу та мирних жителів, загинули від рук московських окупантів.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Вже дев’ять років завдяки Богові українці мужньо боронять державу та свою незалежність. Кращі сини й доньки українського народу, мужні захисники нищать окупантів, метр за метром звільняють українську землю, щоб наблизити перемогу. Під час війни Україна та українці всього світу об’єдналась у єдиній спільній молитві за нашу перемогу. Це – молитва беззаперечної віри, про опіку та захист, мужність і міцність, – зазначає Сергій Надал. – Сьогодні тут присутні тернополяни, чиї рідні та близькі загинули, захищаючи нашу землю. Віддаємо шану, повагу та молимось за упокій душ Героїв. Молимось за тих Героїв, які зі зброєю в руках захищають нашу державність. Нехай Господь дам їм сили, витримки, мужності, щоб вони якомога швидше повернулись додому і до своїх сімей. Сьогодні сам Господь крокує і разом молиться з українцями, веде нас до перемоги».

Довідка. Молитовні сніданки за участю представників релігійних організацій, державних діячів, політиків, урядовців, бізнесменів є традиційними у багатьох демократичних країнах світу. Десятки років такі заходи проходять у Конгресі США, Європарламенті, у Німеччині, Норвегії та інших країнах.

Більше фото з заходу можна переглянути у розділі «Галарея».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер