images/stories/logosait_new.jpg

 

Пам’ятник воїнам, які загинули у Другу світову війну, відреставрують у Великих Гаях

Пам’ятник воїнам, які загинули у Другу світову війну, відреставрують у Великих Гаях
У Великогаївській ОТГ відбудуться громадські слухання.

Жителі громади до 28 березня подавали кращі концептуальні ідеї пристосування та реставрації пам'ятного знаку воїнам-землякам, які загинули в роки Другої світової війни (1941-1945) у селі Великі Гаї.

Пропозицію винесли на обговорення з метою благоустрою пам'ятного знаку, що пов'язаний з опором та вигнанням нацистських окупантів з України, увічненого місця поховання 179 військовослужбовців, які загинули в роки Другої світової війни та на виконання рішення сесії Великогаївської сільської ради.

У Великогаївській сільській раді розповіли, що перед учасниками конкурсу поставили завдання розробити кращу концептуальну ідею, щодо: назви Пам’ятки; об’єктів монументального і монументально-декоративного мистецтва; композиційної узгодженості з урахуванням містобудівного значення місця розташування; проведення комплексного благоустрою території.

Громадські слухання ініціативи щодо розгляду ескізно-проєктної пропозиції проведення робіт з пристосування та реставрації пам'ятного знаку воїнам-землякам, які загинули в роки Другої світової війни (1941-1945) села Великі Гаї, Тернопільського району відбудуться о 10:30 год. 31 березня за адресою: село Великі Гаї, вул. Галицька, 47 (зал засідань адмінбудинку – 2 поверх).

«До участі запрошуємо фахівців, авторські колективи, представників громадськості, які подали на конкурс проєкти ескіз-ідей в текстовій та графічній формі на адресу Великогаївської сільської ради», - зазначили в ОТГ.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер