images/stories/logosait_new.jpg

 

Порноакторка поскаржилась на криві дороги у Чернівцях: міськрада "запросила" її на роботу

Чернівецька міськрада жартома запросила на роботу українську порноакторку Юлію Сенюк, відому під псевдонімом Джозефіна Джексон.

Передісторією до "запрошення" став коментар дівчини про дороги у Чернівцях. Відповідаючи на запитання підписників в Instagram, Сенюк сказала, що у Чернівцях "криві дороги" і важко їздити через бруківку, як і у Львові.

На слова зірки відреагував перший заступник начальника департаменту інфраструктури та благоустрою Чернівецької міськради Григорій Прохоренко і запросив її виправити ситуацію, пише Hromadske.

У соцмережах виникла дискусія і хвиля мемів.

 

Фото: "Молодий буковинець"

Нещодавно підписники порноакторки та блогерки Юлії Сенюк запитали, чи сподобалося їй у Чернівцях. Дівчина відповіла ствердно, але додала ремарку про дороги:

"Я там була двічі, місто мені сподобалось, чимось нагадує Львів, особливо бруківка. І одна й та сама проблема, як і у Львові, я думаю, в багатьох містах, де ще є бруківка – що дорога дуже крива і дуже важко їздити.

Це такі основні мінуси, що прям ріжуть око, і не тільки око, а все, що можна. А так загалом мені дуже подобається, сподобався готель, де я була. Вразив мінібар, бо такі мінібари нечасто зустрінеш навіть у Європі у готелях. І плюс дешево", – сказала порноакторка.

Олена Барсукова

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер