images/stories/logosait_new.jpg

 

Шоколадний масаж

Отож шоколадний вид масажу - це один із особливих видів масажу, який виконується на основі натурального шоколаду.Компонент кофеїну, який входить до складу шоколаду сприяє поліпшенню обмінних процесів в шкірі, живить її, робить ніжною та гладкою.Багато спеціалістів вважають, що саме шоколадний масаж- це найприємніша масажна процедура. + шоколадного масажу:Усунення розтяжок та целюліту, нормалізація циркуляції крові, поліпшення настрою, м якість та гладкість шкіри, омолодження організму.
Протипоказання шоколадного масажу: Надмірна чутливість, захворювання шкіри, варикоз, запальні процеси шкіри, період вагітності, менструація, добро та злоякісні пухлини.
Шоколадний масаж- це відмінний засіб для боротьби із депресією та поганим самопочуттям. Хочете, щоб Ваше тіло "окуталося" в шоколаді, тоді ласкаво просимо в студію масажу body line,де майстер у затишному комфортному кабінеті нанесе на шкіру спеціальну шоколадну масу і своїми вмілими ручками буде корегувати цю шоколадну масу по Вашому тілі.
Неймовірне задоволення,неймовірний кайф- і все це від ШОКОЛАДНОГО МАСАЖУ! Хочеш потрапити у шоколадний рай-приходь до нас на шоколадний вид масажу.

З турботою про Вас – Ваш “Body Line”.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер