images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополянка хотіла підзаробити, а як наслідок потрапила в шахрайську пастку

Правоохоронці Тернопільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства від якого потерпіла мешканка обласного центру. Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення осіб причетних до протиправного.

За словами потерпілої в інтернеті вона знайшла оголошення про можливість легкого заробітку. Зв’язавшись з автором допису, чоловік запевнив дівчину, що підзаробити можна. Для цього необхідно переслати на його рахунок гроші, а натомість вона отримає чималий відсоток від їх обігу. Тернополянка погодилася й здійснила транзакцію. Як тільки гроші надійшли на електронний гаманець пройдисвіта він вимкнув телефон. Суму завданих збитків вона оцінила в 2000 гривень. За допомогою заявниця звернулася до правоохоронців.

За фактом шахрайства працівники Тернопільського РУП відкрили кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Вберегти власні кошти можна, для нього не потрібно пересилати гроші на рахунки невідомих. Слід пам’ятати, що кожного дня все більше громадян шукають легких спосіб, аби привласнити чужі заощадження.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер