images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополяни здобули п’ять нагород на європейських шкільних іграх єдиноборств «Combat Games»

Цими днями у Сербії тривають Перші Європейські шкільні ігри єдиноборств «Combat games». Змагання проходять у місті Белград з 30 травня по 3 червня 2023 року.

Від України змагаються 246 спортсменів у таких видах спорту: боротьба вільна, боротьба греко-римська, боротьба самбо, дзюдо, тхеквондо WTF. У складі збірної команди України п’ятеро тернополян, як змагались у греко-римській боротьбі та самбо.

У перший день European Open School Combat Games яскраво заявили про себе борці греко-римського стилю. Так, срібним призером став Владислав Кротюк (ТНВК «Школа-ліцей №6 ім. Н. Яремчука»), бронзовим призером - Назарій Бабінський (ТСШ №17 ім. Володимира Вихруща). У другий день «срібло» виборов тернополянин Максим Радик.

Усі троє спортсменів тренуються під керівництвом титулованих тренерів «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи з греко-римської боротьби».

Вдало себе проявили і тернопільські самбісти, здобувши такі нагороди:

  • «золото» - Артур Яєчник у  ваговій категорії 73 кг;
  • «бронзу» - Артем Маківка у ваговій категорії +81 кг.

Обоє спортсменів навчаються у Тернопільській ЗОШ №26. Тренуються хлопці під керівництвом тренера Віталія Гнатишина у «Федерації дзюдо самбо Тернопілля» та «Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі №2 імені Юрія Горайського».

Вітаємо юних переможців, тренерський склад та батьків з високими досягненнями. Бажаємо надалі рости, розвиватися та здобувати нові нагороди у професійному спорті.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер