images/stories/logosait_new.jpg

 

Довідка м. Тернопіль: Як додати оголошення в довідку.

 Довідка міста Тернополя вміщає в собі 120 тематичних категорій по усіх видах діяльності

Довідка міста Тернополя, створена для тернополян та гостей міста. Це унікальний проект. Довідка має свій рубрикатор у кількості 120 тематичних рубрик по усіх видах діяльності нашого міста. Відвідувач довідки обирає рубрику і з легкістю знаходить потрібну інформацію. Разом з назвою підприємства ви розміщуєте контакти та короткий перелік товарів і послуг. При наявності свого сайту, ми робимо перехід з сайту ПроТернопіль на сайт Вашого підприємства. Інформація в довідці постійно оновлюється. Для внесення змін та даних про Вашу організацію Вам потрібно всього лиш зв’язатись з нашим працівником по телефону. Інформація оновиться у день звернення.

Якщо у Вас немає власного сайту, то користуючись послугами нашої Довідки, Ви економите гроші за хостинг, доменне ім’я, підтримку та рекламу Вашого сайту. Інформацію про Ваше підприємство можуть побачити користувачі зі всіх куточків світу.

Вартість розміщення інформації у Довідці міста Тернополя вартує 100 гривень на рік. При розміщенні текстової інформації та рекламного банера або логотипа підприємства - вартість розміщення реклами - 200 гривень на рік. Розмір банера 230х70 пікселів, можлива анімація. Також, додатково, ми можемо створити сторінку Вашого підприємства. Клристувач, клікнувши на банер Вашого підприємства автоматично переадресовується на окрему сторінку. На цій сторінці Ви можете оновлювати інформацію щодня. Завдяки високій відвідуваності нашого сайту, ми забезпечимо Вам стабільну кількість клієнтів.

Відвідуваність сайту «ПроТернопіль» в день сягає близько 2000-2400 відвідувачів

Аудиторія:

53% - приватні підприємці, керівники підприємств, бухгалтери, начальники кадрових відділів, службовці, офісні працівники – люди середнього і старшого віку (30 – 55 р.), середнього і вищого достатку, працевлаштовані.

47% - молодь, випускники вузів і люди середнього віку (18 – 30 р.), активні і цілеспрямовані.

Якщо Ви замовляєте розміщення рекламного блоку у інших рубриках чи на головній сторінці на сайті «ПроТернопіль» , то отримуєте банер з переходом на ваш сайт чи сторінку у соцмережах. Тому, кожен відвідувач, який зацікавився Вашою інформацією, детальніше ознайомлюється з послугами вашого підприємства уже з сторінки на Вашому сайті.

ПП “Велика Перспектива”

Тел./факс. 52-42-38, 42-10-65

Адреса: м. Тернопіль, вул.. Острозького, 14, офіс 607

E-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер