images/stories/logosait_new.jpg

 

Скандал у Копичинцях через дитячу бібліотеку: військовий з фронту б’є на сполох

Скандал у Копичинцях через дитячу бібліотеку: військовий з фронту б’є на сполох
У Копичинцях місцева влада хоче закрити дитячу бібліотеку.

Про це у соцмережі заявляє місцевий активіст, військовослужбовець, засновник ГО «Учасників бойових дій АТО «Збруч»» Сергій Башта. Також чоловік публічно звернувся до міського голови Копичинець Богдана Келічавого.

«Нешановний Келічавий Богдан Вікторович! Якщо Ви закриєте дитячу бібліотеку у м. Копичинці, ми повернемось з війни і ти з своїми посіпаками, рітами будете всім дітям громади читати на ніч шепеляво казки. Задумайтесь, що ви чудите!», - наголосив на своїй сторінці Сергій Башта.

У коментарях його підтримали місцеві мешканці та поскаржились на безкарність можновладців, особливо під час воєнного стану. Люди підкреслюють, що воїни віддають власне життя за Україну у той час як влада краде гроші у народу і гуляє в ресторанах:

«братан, всі служать, а вони роблять що хочуть, ти ж знаєш так небуде»

«Боже бережи хлопців. А ми будьмо як мурахи, допомагаймо, чим можемо».

«А вони всі чудять страшно під «шумок» війни. Поки одні віддають життя, здоровʼя, наша влада на всіх рівнях краде безбожно. Приймають ідіотські рішення, виписують собі шалені премії, гулянки у них по ресторанах і тд.»

Нагадаємо, у 2021 році у Копичинцях виник скандал через бажання місцевої влади перенести дитячу бібліотеку з центру міста до приміщення дорослої бібліотеки, яке потребувало ремонту.

Місце дитячої книгозбірні влада збиралась віддати Молодіжній раді. Людей обурило таке рішення, оскільки дитяча бібліотека користується великою популярністю серед дітлахів. За словами місцевих жителів, у місті є інші приміщення, у яких змогла б працювати Молодіжна рада.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер