images/stories/logosait_new.jpg

 

Британська оборонна компанія BAE Systems відкриє офіс в Україні

 
ОФІС ПРЕЗИДЕНТА

Британська компанія з виробництва зброї BAE Systems відкриє офіс в Україні для реалізації спільних проектів з виробництва зброї.

Про це повідомляє пресслужба Мінстратегпрому та Telegram-канал президента Зеленського.

30 серпня президент Володимир Зеленський зустрівся з генеральним директором BAE Systems Чарльзом Вудберном та командою керівників компанії з нагоди відкриття офісу в Україні.

За словами президента, зброя, яка зараз допомагає нашим воїнам захищати Україну, має вироблятися в Україні. Це, зокрема, артилерійські системи L119 та M777 та МБП CV90 від компанії BAE Systems.

Глава держави подякував керівнику BAE Systems за дотримане слово відкрити офіс компанії в Україні до Дня Незалежності.

"Ви є прикладом для інших компаній розвивати присутність в Україні та розвивати виробництво зброї", – заявив Зеленський.

За його словами очільника BAE Systems Вудберна, відкриття представництва компанії в Україні допоможе ефективніше впроваджувати проекти з локалізації виробництва озброєнь власних зразків.

"BAE Systems хоче бути надійним партнером України у війні за свободу і незалежність, а також у побудові сильного стійкого технологічного оборонно-промислового комплексу для ефективного запобігання спробам агресії у майбутньому", – зазначив Вудберн.

Читайте також: Зірковий час для військових заводів. Як Україна може виробляти більше зброї?

Нагадуємо:

На початку липня німецький концерн Rheinmetall оголосив про намір відкрити в Україні завод з виробництва боєприпасів, танків та іншої бронетехніки протягом наступних 12 тижнів.

Турецька компанія Baykar розпочала будівництво заводу з виробництва ударних безпілотників Bayraktar в Україні.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер