images/stories/logosait_new.jpg

 

Міський голова Сергій Надал оглянув укриття у тернопільських школах №19 та №20 ім. Руслана Муляра

31 серпня міський голова Сергій Надал спільно з працівниками ДСНС та поліції перевірив укриття у закладах освіти на предмет готовності до початку нового навчального року. Зокрема оглянули захисні споруди, що облаштовані у школах ТЗОШ №19 і ТЗОШ №20 ім. Р. Муляра.

«Комісія видає відповідний висновок, чи може заклад освіти з наявним укриттям розпочинати навчання та у якій формі: очне навчання чи змішана форма навчання,  – зазначає Сергій Надал. – Під час літнього періоду у закладах освіти провели ремонти, щоб покращити умови перебування в укриттях та збільшити кількість дітей, що можуть там перебувати. Зокрема, оглянули школи №19 та №20 ім. Руслана Муляра. Тут навчання буде проводитись в очному режимі. Приміщення укриття можуть вмістити усіх учасників освітнього процесу – і школярів, і вчителі».

Міський голова додає, загалом у Тернополі 24 школи, які зможуть проводити навчання в очному режимі за шкільними партами. У випадку небезпеки – діти й вчителі зможуть перейти в безпечне укриття. Ще 17 навчальних закладів будуть використовувати змішану форму навчання.

До слова, укриття, які є в школах  та вищих професійних училищах під час сигналу оповіщення «Повітряна тривога» доступні лише для учасників навчального процесу. Користуватися ними населення може тільки у визначені години з 18:00 до 08:00 год.

Знайти усі захисні споруди, які є у місті, можна на інтерактивній карті або у додатку «е-Тернопіль» (для iOS та для Android), де інформація постійно оновлюється.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер