images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі внутрішньо переміщені особи та родини загиблих Героїв отримали сертифікати на купівлю продуктів

Грошові сертифікати на придбання продуктів в одній з мереж супермаркетів отримали внутрішньо переміщені особи та родини Героїв Тернопільської громади. Загалом отримали сертифікати 71 сім’я загиблих захисників та 111 сімей ВПО. Кожен член сім’ї отримав сертифікат на суму 500 грн.

«Діти – це щастя, радість та найбільший Божий дар. Вони – наше майбутнє. Саме тому кожний дорослий має докласти зусиль, щоб діти відчували турботу, допомогу й росли щасливими. Особливо це актуально сьогодні в умовах війни розпочатої росією, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Щиро дякуємо усім нашим партнерам, меценатам і спонсорам, які долучаються до підтримки дітей. Слова подяки ГО «Епіцентр дітям» та іспанським партнерам, які водночас є нашими добрими помічниками вже багато років. І коли розпочалась повномасштабна війна вони продовжили допомагати та підтримувати наших дітей. Щиро вдячні за підтримку, бажаємо усім якомога швидшої перемоги та миру».

До слова, даний інтеграційний захід організувала ГО «Епіцентр дітям» спільно з Тернопільською міською радою за підтримки іспанської громадської організації «Cesal» та мерії м. Мадрид.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер