images/stories/logosait_new.jpg

 

Поліцейські разом з рятувальниками провели «Єдиний урок з безпеки» для школярів

Привітати дітей з початком навчального року та нагадати їм правила безпечної поведінки – з такою метою побували сьогодні поліцейські майже в усіх школах області.

У Тернополі співробітники ювенальної превенції супроводжували до навчального закладу вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Тут проживає малеча із багатодітних та малозабезпечених сімей. Правоохоронці тривалий час опікуються такими дітьми та допомогли їм цьогоріч підготуватися до школи – подарували наплічники та канцелярське приладдя.

З школярами провели профілактичні бесіди. Важливі поради у рамках «Єдиного уроку з безпеки» дітям надавали працівники ювенальної превенції та представники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Поліцейські наголосили на важливості дотримання правил дорожнього руху, розповіли про відповідальність за вчинення правопорушень, надали дієві поради, до кого потрібно звернутись по допомогу у випадку проявів жорсткого поводження.

Що робити у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, обговорили з дітьми рятувальники. Наголосивши їм, що не варто торкатися підозрілих знахідок чи розбирати їх, адже вони можуть нести загрозу.

Безпека дітей – це важливе питання сьогодення. Знання, які учні отримують під час тематичних уроків, є життєво необхідними.

«Ми вдячні поліцейським, представникам ДСНС за такі повчальні роки. Захищеність дітей та створення для них безпечного освітнього середовища – для нас першочергове завдання», - зазначив директор Тернопільської ЗОШ №13 ім. Андрія Юркевича Руслан Вавричук.

Поліцейські і надалі разом з рятувальниками проводитимуть «Єдини урок з безпеки», аби діти були більш обізнані та знали як поводитися у непередбачуваних ситуаціях.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер