images/stories/logosait_new.jpg

 

Тривають ремонтні роботи на дорогах та вулицях Тернопільської громади

Цього тижня завдяки сприятливим погодним умовам продовжаться активні ремонтні роботи на об'єктах шляхо-мостового господарства, відновлення прибудинкових територій, міжквартальних проїздів та тротуарів у Тернопільській громаді.

Сьогодні, 4 вересня, роботи продовжаться на таких ділянках:

  • на вул. Мирона Тарнавського продовжується вкладання фігурних елементів мощення;
  • на перехресті вулиць Євгена Коновальця-Іллі Рєпіна в рамках поточного ремонту влаштовують траншею, труби та колодязі дощової каналізації;
  • ремонтується під’їзна дорога до сміттєзвалища твердих побутових відходів біля с. Малашівці Тернопільської громади;
  • на просп. Злуки, що поруч зі Свято-Троїцьким Духовним Центром Данила Галицького ПЦУ, де влаштовували пішохідну доріжку, триває впорядкування території;
  • реконструкція інженерних мереж виконується на вул. Михайла Грушевського, де працюють над  влаштуванням траншеї та прокладання труб дощової, побутової каналізації та водопроводу.

Окрім того, сьогодні підрядники продовжать відновлювати прибудинкові території та міжквартальні проїзди за адресами: вул. Київська, 18; двір та міжквартальний проїзд на бульв. Данила Галицького (в межах буд. №1; в межах буд. №5; в межах буд. №1-№3; в межах буд. №92 на просп. Степана Бандери); вул. Євгена Коновальця. 14-16; вул. Галицька, 35.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер