images/stories/logosait_new.jpg

 

Міський голова Тернополя зустрівся з делегацією литовського міста Таураге

20 жовтня міський голова Тернополя Сергій Надал зустрівся з литовською делегацією міста Таураге у складі: мера районного муніципалітету м. Таураге Довидаса Камінскаса, народного депутата Парламенту Литовської Республіки Ромуальдаса Вайткуса, депутата муніципальної ради району Таураге Сігітаса Мічюліса та голови Асоціації підприємців Таураге Маріуса Ючікаса.
«Відбулася зустріч з представниками нашого міста-партнера у Республіці Литва м. Таураге. Найперше, дякуємо нашим литовським партнерам за постійну підтримку від початку війни. Ми постійно отримуємо всебічну допомогу від міжнародних партнерів. Зокрема, завдяки нашій співпраці діти наших Героїв мали можливість поїхати до Литви на оздоровлення», - розповідає Сергій Надал.
За словами мера районного муніципалітету м. Таураге Довидаса Камінскаса, під час зустрічі було напрацьовано довгостроковий план дій у відбудові післявоєнної України. Також обговорено питання підтримки дітей, які втратили своїх рідних і можливості надалі запрошувати їх на відпочинок у Литовську Республіку.
Нагадаємо, «Угоду про співробітництво між самоврядуванням району Таураге (Литовська республіка) та містом Тернопіль», підписана в Тернополі 28 серпня 2015 року.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер