images/stories/logosait_new.jpg

 

Водія, причетного до ДТП, затримали відповідно до статті 208 КПК


Дві дорожньо-транспортних пригоди трапилося на дорогах Тернопільської області 29 жовтня. У результаті - одна людина загинула, п'ятеро травмованих. Серед потерпілих - двоє дітей.

У селі Кам'янки Підволочиської територіальної громади не розминулися два автомобілі. При виїзді слідчо-оперативної групи з'ясувалося, що водій "Daewoo Lanos" під час маневру обгону виїхав на смугу зустрічного руху, не впорався з керуванням та зіткнувся з автомобілем марки "ВАЗ 2106". Після цього "Daewoo" відкинуло на електроопору. До лікарні з травмами доправили 13- річного пасажира "Daewoo Lanos".

Одна людина загинула, а четверо з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості потрапили до лікарні - наслідки аварії на Чортківщині.

На автодорозі Монастириська-Бучач-Чортків-Скала Подільська водій автомобіля «Infiniti FX35» виїхав на смугу руху зустрічного руху та врізався у «Peugeot 406».

Кермувальник «Peugeot 406» від отриманих травм помер на місці події. Пасажира з його авто, а також водія та трьох пасажирів з іншого транспортного засобу з переломами та травмами доправили до лікарні. Серед потерпілих - чотирирічна дівчинка.

Водія «Infiniti FX35» затримали відповідно до статті 208 КПК. У нього взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Обидва факти внесені в ЄРДР згідно зі статтею 286 ККУ. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер