images/stories/logosait_new.jpg

 

Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю отримали відзнаки з нагоди дня служби


30 жовтня – день створення підрозділів по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Цьогоріч службі виповнюється 30 років.

Виявлення та припинення кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів – першочергові завдання служби. Цьогоріч співробітники управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в області виявили 509 таких кримінальних правопорушень на території Тернопільщини. Задокументували 228 фактів незаконного збуту наркотичних засобів та психотропних речовин. З незаконного обігу вилучили понад 7 кілограмів канабісу, 3 кілограми амфетаміну та 5 кілограмів небезпечного синтетичного наркотику «PVP».

Також цьогоріч співробітники управління припинили діяльність двох організованих злочинних груп з міжрегіональними зв’язками, які займались незаконним збутом наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах на території Тернопільської та сусідніх областей.

Начальник ГУНП в Тернопільській області Сергій Зюбаненко подякував співробітникам управління боротьби з наркозлочинністю за сумлінну службу та вручив їм відзнаки. Серед заохочень – подяки Національної поліції України та Головного управління Нацполіції в області.

«Вашу службу неодноразово реорганізовували, але завдання залишалися незмінними. За результатами службової діяльності Тернопільське управління боротьби з наркозлочинністю перебуває на хорошому рахунку в Департаменті боротьби з наркозлочинністю Нацполіції України. Я багато вимагаю від вас, але водночас ціную вашу роботу, професіоналізм та відповідальність», - зазначив Сергій Зюбаненко.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер