images/stories/logosait_new.jpg

 

Українці варті найпрофесійнішої варти! Поліцейські охорони відзначили професійне свято


29 жовтня, починаючи з 1952-го, ми відзначаємо День працівників служби позавідомчої охорони МВС України. Саме таку назву досі має цей день. Раніше він був професійним святом працівників Державної служби охорони, а з 2015 року й донині – поліції охорони.

З цієї нагоди в актовій залі Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області відбулися урочистості з метою відзначення і заохочення людей, котрі своїми службовими та особистими рисами роблять безпекове середовище в усіх сферах життєдіяльності Тернопільщини ще надійнішим.

За сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 71-шої річниці створення відомства працівники Управління поліції охорони в Тернопільській області отримали подяки від обласної військової адміністрації – їх вручив начальник ОВА Володимир Труш, та відзнаки Тернопільської міської ради від її голови Сергія Надала.

Листи подяки поліцейським охорони вручив начальник Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області Сергій Зюбаненко. Він подякував колегам за роботу.

"Ви є невід’ємною частиною Національної поліції і безпеки в нашій області, нашому місті. Через те, що ви працюєте належним чином, вашої роботи люди не помічають, усе добре. Але якби ви не працювали, побільшало б злочинів – і це відчули б і ваші колеги, які розкривали б їх у рази більше, і громадяни. …Знаю, що ваш керівник не тільки організовує роботу, а й займається соціальними проєктами і робить це з віддачею. Дякую, що ви з нами пліч-о-пліч стоїте на варті порядку в області. Повірте, що в системі вашої структури ви на перших місцях. Ми це знаємо, цінуємо і дякуємо вам і керівнику за працю".

Подяками і медалями за 10, 15 і 20 років сумлінної служби відзначив колег начальник Управління поліції охорони Тернопільщини Олег Іващенко.

"71-шу річницю створення нашої охоронної структури ми відзначаємо в найскладніший період новітньої історії України, – наголосив полковник поліції Олег Іващенко. – Ми це розуміємо і повною мірою усвідомлюємо всі виклики воєнного часу, які стоять перед нами. Тому сьогодні нашими службовими пріоритетами є надійна охорона об’єктів критичної інфраструктури, об’єктів, що забезпечують життєдіяльність населення і закладів освіти. Щодня служимо народу України з думкою про тих наших працівників, знайомих і незнайомих хлопців і дівчат, яким тепер найважче. Вони стримують ворога на полі бою, ризикують життям і втрачають його, щоб ми могли у звичному для нас режимі дбати про безпеку їхніх рідних і всіх громадян у тилу. Службу наших захисників і нашу не порівняти. Тож поки вони тримають над нами мирне небо, ми, кожен на своєму місці, мусимо високо тримати планку поліції охорони України. У нинішніх умовах це не просто службовий обов’язок – це місія, відповідальність перед тими, кому ми зобов’язані можливістю працювати, виховувати дітей, щодня повертатися додому".

Поліцейські охорони Тернопільщини крокують у ногу з часом і стараються відповідати очікуванням замовників своїх послуг, тому що українці варті найпрофесійнішої варти.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер