images/stories/logosait_new.jpg

 

Працівники управління муніципальної інспекції здійснюють контроль за дотриманням Правил благоустрою у Тернопільській громаді

Працівники управління муніципальної інспекції та диспетчери ситуаційного центру здійснюють нагляд та контроль за дотримання Правил благоустрою на території Тернопільської міської територіальної громади.

Так, 1 листопада диспетчером ситуаційного центру управління муніципальної інспекції, під час здійснення відеонагляду за зовнішніми камерами у системі міського відеоспостереження, на вул. Мирона Тарнавського на прибудинковій території виявлено складування будівельних відходів, які протягом тривалого часу там зберігались.

Дану інформацію одразу передано інспекторам відділу контролю за правопорушеннями з метою реагування на порушення Правил благоустрою у Тернопільській громаді.

Після проведеної профілактичної  бесіди з відповідальною особою за належне утримання прибудинкової території, 2 листопада порушення усунуто та приведено територію у належний санітарний стан.

В управлінні муніципальної інспекції нагадують мешканцям громади про важливість дотримання та виконання Правил благоустрою на території Тернопільської громади.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер